Birecik TOKİ İlkokulu
Meydan mah. TOKİ Konutları Birecik/ŞANLIURFA

VİZYON

BİRECİK TOKİ İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ ”TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN AMAÇLARI IŞIĞINDA; DÜNÜ, BUGÜNÜ VE GELECEĞİ BÜTÜNLEŞTİREREK ÖĞRETMEN OLMANIN İDEALİNİ VE DEĞİŞİMİ YAŞAYACAK ÖZGÜN, ETKİLİ VE NİTELİKLİ BİR OKUL TOPLUMU OLUŞTURMAK” İstiyoruz ki ... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin İstiyoruz ki ... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin İstiyoruz ki: Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları Yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki ... Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

MİSYON

BİRECİK TOKİ İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ “Milli Eğitim temel kanununda ifadesi bulunan Atatürk inkılâp ve ilkelerine ve Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan çağdaş, bilgili, becerili, kendine güvenen ve muassır medeniyetler seviyesini milleti için kendisine hedef tutan, güncel teknolojik gelişmeleri yakından takip edebilen bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

• Okulumuz 2012–2013 ilçe geneli Futbol Turnuvası Erkekler Kategorisinde ilçe 2.si olmuştur. • Okulumuz 2012–2013 ilçe geneli Basketbol Turnuvası Kızlar Kategorisinde ilçe 2.si olmuştur. • Okulumuz 2012–2013 ilçe geneli Futbol Turnuvası Erkekler Kategorisinde ilçe 2.si olmuştur. • Okulumuz 2011–2012 ilçe geneli Tiyatro Yarışmasında ilçe 1.si olmuştur. • Okulumuz öğrencilerinden Nebi DEVECİ 2011–2012 ilçe geneli Polis Haftası ile ilgili şiir yarışmasında ilçe 1.si olmuştur. • Okulumuz 2011–2012 ilçe geneli Satranç Yarışmasında ilçe 2.si olmuştur. • Okulumuz 2011–2012 ilçe geneli Anasınıfları arası Boyama Yarışmasında ilçe 2.si olmuştur. • Okulumuz 2011–2012 ilçe geneli futbol yarışmasında ilçe 3.sü olmuştur. • Okulumuz öğrencilerinden Fırat ÖZYİĞİT 4.sınıflar Altın Çocuk Sınavında ilçe 3.sü olmuştur.
Öğretim Şekli :Gündüzlü (Taşımalı)

Gündüzlü (Taşımalı)

Ders başlama Saati 08:30 Ders Bitiş Saati 14:45

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Birecik İlçe Merkezine 3 km, Şanlıurfa İl Merkezine 80 km uzaklıktadır.

Meydan mah. TOKİ Konutları Birecik/ŞANLIURFA